Bosch PST 900 PEL udhëzues

Bosch PST 900 PEL
8.7 · 6
PDF udhëzues
 · 103 faqe
Anglisht
udhëzuesBosch PST 900 PEL
Robert Bosch Power Tools GmbH
70538 Stuttgart
GERMANY
www.bosch-pt.com
1 609 92A 1ZG (2014.12) T / 104
45˚
45˚
45˚
45˚
PST

900 PEL | 1000 PEL | 9500 PEL

de Originalbetriebsanleitung
en Original instructions
fr Notice originale
es Manual original
pt Manual original
it Istruzioni originali
nl Oorspronkelijke gebruiksaanwijzing
da Original brugsanvisning
sv Bruksanvisning i original
no Original driftsinstruks
fi Alkuperäiset ohjeet
el Πρωτότυπο οδηγιών χρήσης
tr Orijinal işletme talimatı
OBJ_BUCH-1053-005.book Page 1 Wednesday, January 13, 2016 2:57 PM

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Bosch PST 900 PEL këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Sharrat dhe është vlerësuar nga 6 njerëzit me një mesatare prej 8.7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Bosch PST 900 PEL apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Bosch dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Samsung Galaxy A7 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Bosch PST 900 PEL specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Bosch PST 900 PEL.

Të përgjithshme
Markë Bosch
Model PST 900 PEL
Produkt Sharrë
EAN 3165140526968
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit PDF
Power
Input power 620 W
Output power 340 W
AC input voltage 230 V
Power source AC
Other features
No-load stroke rate 3100 spm
Performance
Cutting depth in wood 90 mm
Cutting depth in non-alloyed steel 8 mm
Vibration level (wood) 11.5 m/s²
Vibration level uncertainty (steel) 2 m/s²
Vibration level uncertainty (wood) 4 m/s²
Vibration level (steel) 8.5 m/s²
Sound pressure level 86 dB
Sound power level 97 dB
Sound level uncertainty 3 dB
Weight & dimensions
Weight 2200 g
Packaging content
Saw blade included
Features
Soft grip
Tool-free blade change
Product colour Black,Green,Red
Dust extraction
Bevel adjustment
Bevel capacity (max) 45 °
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Bosch PST 900 PEL më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate