Bosch PSS 250 AE Microfilter udhëzues

Bosch PSS 250 AE Microfilter
8.1 · 1
PDF udhëzues
 · 7 faqe
Anglisht
udhëzuesBosch PSS 250 AE Microfilter
Robert Bosch GmbH
Power Tools Division
70745 Leinfelden-Echterdingen
Germany
www.bosch-pt.com
2 609 004 199 (2011.08) O / 63 WEU

WEU WEU

PSS

190 AC | 200 A | 200 AC | 250 AE

de Originalbetriebsanleitung
en Original instructions
fr Notice originale
es Manual original
pt Manual original
it Istruzioni originali
nl Oorspronkelijke
gebruiksaanwijzing
da Original brugsanvisning
sv Bruksanvisning i original
no Original driftsinstruks
fi Alkuperäiset ohjeet
el Ðñùôüôõðï ïäçãéþí ÷ñÞóçò
tr Orijinal işletme talimat
OBJ_DOKU-918-004.fm Page 1 Tuesday, August 30, 2011 8:18 AM

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Bosch PSS 250 AE Microfilter këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Sanders dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.1. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Bosch PSS 250 AE Microfilter apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Bosch PSS 250 AE Microfilter dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Bosch PSS 250 AE Microfilter t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Bosch PSS 250 AE Microfilter specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Bosch PSS 250 AE Microfilter.

Të përgjithshme
Markë Bosch
Model PSS 250 AE Microfilter | 0 603 340 200
Produkt Sanders
EAN 3165140447744, 3165140474092, 3165140337533
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Weight & dimensions
Weight 1600 g
Sanding plate size (WxD) 92 x 182 mm
Sanding sheet size (velcro) 93 x 185 mm
Sanding sheet size (clamp) 93 x 230 mm
Features
Sander type Orbital sander
Soft grip
Product colour Black,Green,Red
Sanding media fixing Clamp/Velcro
Power
Input power 250 W
Output power 125 W
Power source AC
Other features
Sanding surface 0.0167 m²
14000 - 24000
Vibration emission 5.5 m/s²
Uncertainty K 1.5 m/s²
Performance
Oscillating orbit diameter 2 mm
Idle oscillation rate (min) 14000 OPM
Idle oscillation rate (max) 24000 OPM
Eccentricity 1 mm
Sound power level 93 dB
Sound pressure level 82 dB
Sound level uncertainty 3 dB
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Bosch PSS 250 AE Microfilter më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate