Bosch PBD 40 udhëzues

Bosch PBD 40
7.7 · 13
PDF udhëzues
 · 247 faqe
Anglisht
udhëzuesBosch PBD 40
Robert Bosch Power Tools GmbH
70538 Stuttgart
GERMANY
www.bosch-pt.com
1 609 92A 4N5 (2020.09) PS / 247
de Originalbetriebsanleitung
en Original instructions
fr Notice originale
es Manual original
pt Manual original
it Istruzioni originali
nl Oorspronkelijke gebruiksaanwijzing
da Original brugsanvisning
sv Bruksanvisning i original
no Original driftsinstruks
fi Alkuperäiset ohjeet
el Πρωτότυπο οδηγιών χρήσης
tr Orijinal işletme talimatı
pl Instrukcja oryginalna
cs Původní návod k používání
sk Pôvodný návod na použitie
hu Eredeti használati utasítás
ru Оригинальное руководство по
эксплуатации
uk Оригінальна інструкція з
експлуатації
kk Пайдалану нұсқаулығының
түпнұсқасы
ro Instrucțiuni originale
bg Оригинална инструкция
mk Оригинално упатство за работа
sr Originalno uputstvo za rad
sl Izvirna navodila
hr Originalne upute za rad
et Algupärane kasutusjuhend
lv Instrukcijas oriģinālvalodā
lt Originali instrukcija
ar   
1 609 92A 4N5

PBD 40

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Bosch PBD 40 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Makinat e stërvitjes dhe është vlerësuar nga 13 njerëzit me një mesatare prej 7.7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Bosch PBD 40 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Bosch PBD 40 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Bosch PBD 40 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Bosch PBD 40 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Bosch PBD 40.

Të përgjithshme
Markë Bosch
Model PBD 40 | 0 603 B07 000
Produkt Makinë stërvitjeje
EAN 3165140569187
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Features
Chuck type Keyless
Adjustable speed
Hammer drilling
Drilling
Screwdriving -
Product design -
Adjustable torque
Built-in light
Performance
Screw diameter (max) 90 mm
Drilling diameter in steel (max) 13 mm
Drilling diameter in wood (max) 40 mm
Number of gears 2
Idle speed (1st gear) 850 RPM
Idle speed (2nd gear) 2500 RPM
Idle speed (max) 2500 RPM
Chuck capacity (max) - mm
Drilling diameter in concrete (max) - mm
Technical details
Type Drill
Weight & dimensions
Weight 11200 g
Power
Power source AC
Input power 710 W
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Bosch PBD 40 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate