Bosch MUM4405 udhëzues

Bosch MUM4405
7.6 · 11
PDF udhëzues
 · 174 faqe
Anglisht
udhëzuesBosch MUM4405
MUM44..
MUM46..
MUM48..

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Bosch MUM4405 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Makinat e Kuzhinës dhe është vlerësuar nga 11 njerëzit me një mesatare prej 7.6. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Bosch MUM4405 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Bosch MUM4405 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Bosch MUM4405 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Bosch MUM4405 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Bosch MUM4405.

Të përgjithshme
Markë Bosch
Model MUM4405 | MUM4405
Produkt Makinë Kuzhine
EAN 3610170485131, 4242002245737, 5053973305745
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Features
Variable speed
Number of speeds 4
Product colour White
Cord storage
Cord length 1.2 m
Bowl capacity 3.9 L
Control type Rotary
Planetary rotation
Cake dough weight capacity 2 kg
Bread dough weight capacity 1.5 kg
Non-slip feet
Power
Power 500 W
AC input frequency 220 - 240 Hz
AC input voltage 50/60 V
Motor power 500 hp
Packaging content
Recipe book
Whisk
Dough hooks
Weight & dimensions
Weight 3341 g
Width 265 mm
Depth 305 mm
Height 265 mm
Packaging data
Package weight 4000 g
Package width 290 mm
Package depth 285 mm
Package height 425 mm
Material
Bowl material Plastic
Housing material Plastic
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Bosch MUM4405 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate