Bosch BGL4SILF udhëzues

Bosch BGL4SILF
8.6 · 1
PDF udhëzues
 · 114 faqe
Anglisht
udhëzuesBosch BGL4SILF
21*
22*
24h
21*
c
de
ab
24h
20
b
c
a
d
19
19 ab
cd
ba
A
B
19
20
2
1
10
8
7
1211
1714 16 18
6
3
5
4
9
15
13
21
Register your new Bosch now:ww w.bosch- home.com/welcome
ur nor yetsigeR:woh ncsoew Bur n
chsob.www
ur nor yetsigeR
meoclew/moc.meho-ch
:woh ncsoew Bur n
atung und RBer
ungenörtag bei Straufatureparatung und R
ungen
änder fen aller LaktdatontDie K
0848 840 040CH0810 550 511AT0911 70 440 040DEh-home.com.boscwwwhen, GERMANY81739 Münc
ße 34atr-SyerWl-rCa
usgerh Hat BoscoberR
undendiensinden Sie im beiliegenden Känder f
0911 70 440 040h-home.comhen, GERMANYße 34
e GmbHtäusger
hnis.zeicert-Vundendiens



8001110819






































































































visningsanukBrno
visningugsanBrda
jzingwisaanuikGebrnl
uzioni per lusotrIsit
ploiMode demfr
uction manualtrInsen
hsanleitungaucGebrde







pl
tr
" #!$" el
viçouções de sertrInspt
ucciones de usotrInses
öohjeyttäKfi
visningsanukBrsv












fa





ar
ro
585,3'91:-3-','(*'&kk
'3,/1+6./7)4+3021-%ru
ásasítHasználati uthu






5
))4'2'
...4LGB
980314
ro 
ar

fa

ru %-1203+4)7/.6+1/,3'2'4))
bg
uk
Указания за употреба
Інструкція з експлуатації

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Bosch BGL4SILF këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Fshesa me korrent dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.6. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Bosch BGL4SILF apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Bosch BGL4SILF dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Bosch BGL4SILF t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Bosch BGL4SILF specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Bosch BGL4SILF.

Të përgjithshme
Markë Bosch
Model BGL4SILF | BGL4SILF
Produkt Fshesë me korrent
EAN 4242005040018
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Power
Maximum input power 700 W
Annual energy consumption 28 kWh
AC input frequency 50 Hz
Current 10 A
Design
Type Cylinder vacuum
Dust container type Dust bag
Dust capacity - L
Product colour Black
Tube type Telescopic
Tube material Metal
Cleaning type Dry
Performance
Operating radius 10 m
A
B
A
Noise level 69 dB
Vacuum air filtering Hygiene Filter
Dirt separating method Filtering
Proper use Home
Cleaning surfaces Carpet,Hard floor
Weight & dimensions
Weight 6000 g
Package weight 7400 g
Package width 320 mm
Package depth 370 mm
Package height 525 mm
Width 265 mm
Depth 295 mm
Height 410 mm
Weight (without accessories) 4500 g
Packaging content
Vacuum brushes included Hard floor brush
Ergonomics
Cord length - m
On/off switch
Park/storage assist
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Bosch BGL4SILF më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate