Bodum Bistro 11160 udhëzues

Bodum Bistro 11160
6.8 · 2
PDF udhëzues
 · 94 faqe
Anglisht
udhëzuesBodum Bistro 11160
05-11160/Printed in January 2014/China.
BODUM
®
is a registered trademark of Pi-Design AG, Switzerland.

BISTRO

11160

ELECTRIC COFFEE GRINDER
ELEKTRISCHE KAFFEEMÜHLE
BROYEUR À CAFÉ ÉLECTRIQUE
ELEKTRISK KAFFEMØLLE
MOLINILLO DE CAFÉ ELÉCTRICO
MACINACAFFÈ ELETTRICO
ELEKTRISCHE KOFFIEMOLE
ELEKTRISK KAFFEKVARN
SÄHKÖKÄYTTÖINEN KAHVIMYLLY
ƶDŽƾǃNjljǁǐƾNJǃƹǘdžLJƿƾƻƹǘǃLJǍƾDžLJDŽǃƹ

Instruction for use
ENGLISH
Gebrauchsanweisung
DEUTSCH
Mode d’emploi
FRANÇAIS
Brugsanvisning
DANSK
Instrucciones de uso
ESPAÑOL
Istruzioni per l’uso
ITALIANO
Gebruiksaanwijzing
NEDERLANDS
Bruksanvisning
SVENSKA
Manual de Instruções
PORTUGUÊS
Käyttöohje
SUOMI
ƩnjǃLJƻLJƽNJNjƻLJLjLJǖǃNJLjDŽnjƹNjƹǏǁǁ
ƩƬƪƪƣơƢ

BISTRO

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Bodum Bistro 11160 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Mullinj kafeje dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 6.8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Bodum Bistro 11160 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Bodum Bistro 11160 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Bodum Bistro 11160 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Bodum Bistro 11160 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Bodum Bistro 11160.

Të përgjithshme
Markë Bodum
Model Bistro 11160 | 11160-294EURO-2
Produkt Mulli kafeje
EAN 699965033064, 699965033088, 699965033101, 699965033118, 699965033163, 699965040499, 699965260170, 699965260194, 699965260217, 699965260231, 0699965260194
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Bodum Bistro 11160 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate