Black & Decker Orb-It udhëzues

Black & Decker Orb-It
9.8 · 1
PDF udhëzues
 · 16 faqe
Anglisht
udhëzuesBlack & Decker Orb-It
ORB72

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Black & Decker Orb-It këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Pastrues pluhuri dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 9.8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Black & Decker Orb-It apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Black & Decker Orb-It dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Black & Decker Orb-It t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Black & Decker Orb-It specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Black & Decker Orb-It.

Të përgjithshme
Markë Black & Decker
Model Orb-It | ORB48PMN-QW
Produkt Pastrues pluhuri
EAN 5035048340028
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Power
Suction power 8 AW
Maximum power - W
Runtime 8 min
Battery voltage 4.8 V
Other features
Battery recharge time 20 h
Dust capacity 0.18 L
Performance
Vacuum air filtering -
Cleaning type Dry
Design
Dust container type Bagless
Product colour Cherry
Ergonomics
Removable filter
Weight & dimensions
Weight - g
Packaging content
Charging base
Vacuum wand assembly
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Black & Decker Orb-It më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate