Black & Decker KR705K udhëzues

Black & Decker KR705K
5.9 · 1
PDF udhëzues
 · 12 faqe
Anglisht
udhëzuesBlack & Decker KR705K
KR705
KR805
KR806
KR1001

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Black & Decker KR705K këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Makinat e stërvitjes dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.9. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Black & Decker KR705K apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Black & Decker KR705K dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Black & Decker KR705K t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Black & Decker KR705K specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Black & Decker KR705K.

Të përgjithshme
Markë Black & Decker
Model KR705K | KR705K-QS
Produkt Makinë stërvitjeje
EAN 5035048335390
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Features
Chuck type Keyless
Adjustable speed
Reverse
Hammer drilling
Soft grip
Performance
Torque (max) 16 N⋅m
Idle speed (max) 3100 RPM
Impact rate (high speed) 52700 bpm
Drilling diameter in steel (max) 13 mm
Drilling diameter in wood (max) 32 mm
Drilling diameter in stone (max) 16 mm
Power
Cable length 2.5 m
AC input voltage 230 V
Input power 750 W
Power source AC
Packaging content
Carrying case
Drill bit included
Auxiliary handle
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Black & Decker KR705K më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate