Black & Decker KA400 udhëzues

Black & Decker KA400
7.9 · 1
PDF udhëzues
 · 12 faqe
Anglisht
udhëzuesBlack & Decker KA400

Powerful Solutions TM

www.blackanddecker.co.uk

KA400

Shikoni udhëzuesin për Black & Decker KA400 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Sanders dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.9. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Black & Decker KA400 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Black & Decker dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Black & Decker t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Black & Decker
KA400 | KA400
Sanders
5035048202784
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Features
Sander typeOrbital sander
Soft grip
Power
Input power220 W
Power sourceAC
Weight & dimensions
Sanding plate size (WxD)113.5 x 109 mm
Performance
Idle speed (max)16000 RPM
Eccentricity0.8 mm
Oscillating orbit diameter1.6 mm
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Black & Decker KA400 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate