Beurer PM 26 udhëzues

Beurer PM 26
9 · 10
PDF udhëzues
 · 52 faqe
Anglisht
udhëzuesBeurer PM 26

heart rate monitor

herzfrequenz pulsuhr

Operating Instructions
Gebrauchsanleitung
german|engineering

PM 26

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Beurer PM 26 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Orë sportive dhe është vlerësuar nga 10 njerëzit me një mesatare prej 9. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Beurer PM 26 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Beurer PM 26 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Beurer PM 26 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Beurer PM 26 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Beurer PM 26.

Të përgjithshme
Markë Beurer
Model PM 26
Produkt Ora Sportive
EAN 4211125673154
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF), Fleta e të dhënave (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Beurer PM 26 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate