Beurer HLE 50 udhëzues

Beurer HLE 50
7.6 · 1
PDF udhëzues
 · 56 faqe
Anglisht
udhëzuesBeurer HLE 50
D
Epilierer 2 in 1
Gebrauchsanleitung
G
2-in-1 epilator
Instruction for Use
F
Épilateur 2 en 1
Mode d´emploi
E
Depiladora 2 en 1
Instrucciones para el uso
I
Epilatore 2in1
Instruzioni per l´uso
T
2‘si 1 arada epilasyon cihazı
Kullanma Talimatı
r
Эпилятор 2 в 1
Инструкция по применению
Q
Depilator 2w1
Instrukcja obsługi
O
Epilator 2-in-1
Gebruikshandleiding
P
Depilador 2em1
Instruções de utilização
K
Αποτριχωτική μηχανή 2 σε 1
Oδηγίες χρήσης
Beurer GmbH
Söflinger Str. 218
89077 Ulm (Germany)
Tel. +49 (0) 731 / 39 89-144
Fax: +49 (0) 731 / 39 89-255
www.beurer.de
Mail: kd@beurer.de

HLE 50

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Beurer HLE 50 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Epilatorët dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.6. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Beurer HLE 50 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Beurer HLE 50 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Beurer HLE 50 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Beurer HLE 50 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Beurer HLE 50.

Të përgjithshme
Markë Beurer
Model HLE 50
Produkt Epilator
EAN 4211125576318
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Beurer HLE 50 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate