Beurer HK63 udhëzues

Beurer HK63
7.2 · 1
PDF udhëzues
 · 32 faqe
Anglisht
udhëzuesBeurer HK63

HK 25, 35

40, 63

D
Heizkissen
Gebrauchsanleitung
G
Heating pad
Instruction for Use
F
Coussin chauffant
Mode d´emploi
E
Almohadas eléctricas
Instrucciones para el uso
I
Cuscino riscaldante
Instruzioni per l´uso
T
Isıtmalı yastık
Kullanma Talimatı
r
Электрическая грелка
Инструкция по применению
Q
Poduszka elektryczna
Instrukcja obsługi

HK 25

HK 40

HK 63

HK 35

*
*
*
*
Beurer GmbH
Söfl inger Str. 218
89077 Ulm, Germany
Tel.: +49 (0)731 / 39 89-144
Fax: +49 (0)731 / 39 89-255
www.beurer.de Mail: kd@beurer.de

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Beurer HK63 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Pajisje të tjera shtëpiake dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.2. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Beurer HK63 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Beurer HK63 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Beurer HK63 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Beurer HK63 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Beurer HK63.

Të përgjithshme
Markë Beurer
Model HK63 | 27105
Produkt Pajisje të tjera shtëpiake
EAN 4211125271046, 4211125271053
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Beurer HK63 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate