Beurer HK 25 udhëzues

Beurer HK 25
9.4 · 2
PDF udhëzues
 · 52 faqe
Anglisht
udhëzuesBeurer HK 25
D
Heizkissen
Gebrauchsanweisung ........... 2
G
Heat pad
Instruction for Use ................ 9
F
Coussin chauffant
Mode d´emploi .................... 15
E
Almohadilla eléctrica
Instrucciones para el uso ... 21
I
Termoforo
Instruzioni per l´uso ............ 27
T
Isı yastığı
Kullanma Talimatı ............... 33
r
Электрическая грелка
Инструкция по применению .. 39
Q
Poduszka elektryczna
Instrukcja obsługi ............... 46

HK 63

HK 25

HK 35

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Beurer HK 25 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Pajisje të tjera shtëpiake dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 9.4. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Beurer HK 25 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Beurer HK 25 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Beurer HK 25 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Beurer HK 25 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Beurer HK 25.

Të përgjithshme
Markë Beurer
Model HK 25 | HK 25
Produkt Pajisje të tjera shtëpiake
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF), Fleta e të dhënave (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Beurer HK 25 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate