BenQ VW2430H udhëzues

BenQ VW2430H
8.5 · 1
PDF udhëzues
 · 38 faqe
Anglisht
udhëzuesBenQ VW2430H
VW Series
LCD Monitor
User Manual

Shikoni udhëzuesin për BenQ VW2430H këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Ekrane dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me BenQ VW2430H apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me BenQ dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të BenQ t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

How fast your pixels can react to changing frames is critical for fast-paced gaming, and a 4ms response time* ensures ga...
Be prepared for brilliant visuals and crisp images with the unforgettable quality of this stunning FHD display.*
Vibrant detail from practically any position with consistent color and image clarity maintained across an ultra-wide 178...
Vibrant detail from practically any position with consistent color and image clarity maintained across an ultra-wide 178...
Intuitive touchscreen technology lets you control your PC right from the screen. And the vibrant 1980 x 1200 resolution ...
Sit back and enjoy crystal-clear visuals and images with the vibrant quality of 2 million pixels. The 1920 x 1080 resolu...
Easily connect with the convenient DVI port for stunning HD visuals through a high quality and reliable digital connecti...
With both DVI and HDMI ports this display is ready to connect for brilliant HD visuals over a smooth digital connection....
The display is equipped with standard VESA mounting for showcasing on a wall or swivel arm.
Të përgjithshme
BenQ
VW2430H | 9H.L9PLB.QWE
Ekran
168141497902, 44111554250, 4718755040870, 840046025533
Anglisht
Udhëzues përdoruesi (PDF)
Display
Display diagonal24 "
Response time4 ms
Display brightness (typical)250 cd/m²
Display resolution1920 x 1080 pixels
Viewing angle, horizontal178 °
Viewing angle, vertical178 °
Display number of colours16.78 million colours
Pixel pitch0.276 x 0.276 mm
Aspect ratio16:9
HD typeFull HD
3D
Supported graphics resolutions1920 x 1080 (HD 1080)
Contrast ratio (typical)5000:1
Dynamic contrast ratio marketing nameMega Contrast
Native aspect ratio16:9
Touchscreen
Other features
Display-
TV tuner integrated
Ports & interfaces
HDCP
VGA (D-Sub) ports quantity1
DVI-D ports quantity1
HDMI ports quantity1
USB Type-A downstream ports quantity0
Headphone outputs1
HDMI
Multimedia
Built-in speaker(s)
Built-in camera
Ergonomics
On Screen Display (OSD)
Number of OSD languages17
VESA mounting
Panel mounting interface100 x 100 mm
Height adjustment
Cable lock slot
Thin Client
Thin client installed
Power
Power consumption (standby)40 W
Power consumption (PowerSave)0.3 W
Weight & dimensions
Width (without stand)568 mm
Depth (without stand)193 mm
Height (without stand)429 mm
Weight (without stand)4500 g
Design
Product colourWhite
Compliance industry standardsTCO 6.0
Market positioning-
Performance
Windows operating systems supportedWindows 7 Home Basic, Windows 7 Home Basic x64, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Home Premium x64, Windows 7 Professional, Windows 7 Professional x64, Windows 7 Starter, Windows 7 Starter x64, Windows 7 Ultimate, Windows 7 Ultimate x64, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Home Premium x64
Sustainability
Sustainability certificatesENERGY STAR
Packaging data
Package width648 mm
Package depth133 mm
Package height416 mm
Package weight5700 g
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth BenQ VW2430H më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate