Belkin Wemo Sensor Bundle udhëzues

Belkin Wemo Sensor Bundle
8.7 · 1
PDF udhëzues
 · 2 faqe
Anglisht
udhëzuesBelkin Wemo Sensor Bundle

WeMo

SWITCH +

MOTION

The smartphone home remote

and motion sensor.

The WeMo Switch + Motion work together to let you
use motion to turn almost anything in your home on
or o. Have a light go on when you enter a room, have
a fan go o when you leave. A heater, a lamp, your
stereo, you name it—if you can plug it in, you can
control it with WeMo Switch + Motion. With the free
WeMo app on your smartphone, you tell WeMo Switch
+ Motion what to do when motion is sensed. With
multiple WeMo Switches, you can control as much
or as little of your home as you like. WeMo works on
mobile iOS (v5 or higher) devices like your iPod touch,
iPhone, or iPad. WeMo is your home at your fingertips.
Part # F5Z0340fcAPL
UPC # 722868864197
Download
free app

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Belkin Wemo Sensor Bundle këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Aksesorë për Biçikletë Trajnuese dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Belkin Wemo Sensor Bundle apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Belkin Wemo Sensor Bundle dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Belkin Wemo Sensor Bundle t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Belkin Wemo Sensor Bundle specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Belkin Wemo Sensor Bundle.

Të përgjithshme
Markë Belkin
Model Wemo Sensor Bundle
Produkt Aksesor për Biçikletë Trajnuese
EAN 722868905784
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Belkin Wemo Sensor Bundle më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate