BeBook Touch udhëzues

BeBook Touch
7.6 · 2
PDF udhëzues
 · 82 faqe
Anglisht
udhëzuesBeBook Touch

Touch

User Manual

Tap here
to open

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për BeBook Touch këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Lexuesit elektronikë dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 7.6. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me BeBook Touch apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me BeBook Touch dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të BeBook Touch t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

BeBook Touch specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të BeBook Touch.

Intuitive touchscreen technology lets you control your PC right from the screen. And the vibrant 1980 x 1200 resolution ...
Get the thin device you want without sacrificing battery life. The lithium polymer battery delivers the same long-lastin...
Të përgjithshme
Markë BeBook
Model Touch | 703187
Produkt Lexues elektronik
EAN 8718481300633
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Display
Display diagonal 6 "
Technology E Ink Pearl
Colour
Display resolution 600 x 800 pixels
Touchscreen
File formats
Document formats supported ePub,FB2,HTML,MOBI,PDF,RTF,TXT
Audio formats supported Not supported
Image formats supported BMP,JPG,PNG
Video formats supported Not supported
Memory
Internal storage capacity 4 GB
Compatible memory cards microSD (TransFlash),microSDHC,microSDXC
Maximum memory card size 32 GB
Ports & interfaces
Interface type USB 2.0
USB connector type -
Headphone out -
Headphone connectivity -
Bluetooth
Wi-Fi
Features
Rotating
MP3-player
E-mail
Text-to-speech message reader
Dictionary
Menu languages DEU,DUT,ENG,FRE
Audio
Built-in speaker(s)
Software
Operating system installed -
Bundled software -
Power
Battery life (max) 120 h
Battery life 8000 pages
Battery technology Lithium Polymer (LiPo)
Battery capacity 1700 mAh
Design
Product colour Black
Housing material Polyvinyl chloride (PVC),Rubber
Operational conditions
Operating temperature (T-T) 0 - 50 °C
Weight & dimensions
Width - mm
Depth - mm
Height - mm
Weight 186 g
Packaging content
Cables included USB
Quick start guide
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth BeBook Touch më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate