Barbecook Major Sunset udhëzues

Barbecook Major Sunset
7.4 · 1
PDF udhëzues
 · 44 faqe
Anglisht
udhëzuesBarbecook Major Sunset

www.barbecook.com

MAJOR Limited edition

MAJOR
Champagne
MAJOR
Kiwi
MAJOR
Sunset
223.5040.000 223.5030.000 223.5020.000
Man_Quickstart__LTD_BBC110606_A.indd 1 15/06/11 18:08

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Barbecook Major Sunset këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Barbecues dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.4. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Barbecook Major Sunset apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Barbecook Major Sunset dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Barbecook Major Sunset t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Barbecook Major Sunset specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Barbecook Major Sunset.

Të përgjithshme
Markë Barbecook
Model Major Sunset | 223.5020.000
Produkt Barbecue
EAN 5400269231781
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Design
Built-in capability
Product colour Orange,Stainless steel
Cooking surface shape Round
Housing material Steel
Cooking surface material Stainless steel
Form factor Barrel
Top surface type Grate
Lid
Performance
Total power - W
Type Grill
Heat source Charcoal
Smoke function
Number of persons 10 person(s)
Ergonomics
Castor wheels
Legs -
Ash drawer
Removable grill rack
Warming rack
Weight & dimensions
Width 500 mm
Depth 500 mm
Height 970 mm
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Barbecook Major Sunset më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate