BaByliss E830XE udhëzues

BaByliss E830XE
(1)
  • Numri i faqeve: 56
  • Lloji i skedarit: PDF
E830XE
BaByliss E830XE

Keni nevojë për ndihmë?

Numri i pyetjeve: 0

A keni ndonjë pyetje në lidhje me BaByliss E830XE apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më shumë detaje të jepni për çështjen dhe pyetjen tuaj, aq më e lehtë do të jetë për pronarët BaByliss E830XE e tjerë për t'iu përgjigjur saktë pyetjes tuaj.

Shikoni udhëzuesin për BaByliss E830XE këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Komplete zbukurimi dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.1. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me BaByliss E830XE apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

BaByliss E830XE specifikimet

Të përgjithshme
Markë BaByliss
Model E830XE
Produkt Komplet zbukurimi
EAN 3030050045161
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit PDF
Performance
Cutter width 32 mm
Product colour Black,Silver
Number of speeds -
Number of length steps 6
Suitable for entire body -
Power
Operating time 30 min
Rechargeable
Ergonomics
Waterproof
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Më poshtë, do të gjeni pyetjet më të shpeshta në lidhje me BaByliss E830XE.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu