Axis P3364-VE 6MM udhëzues

Axis P3364-VE 6MM
8.1 · 2
PDF udhëzues
 · 63 faqe
Anglisht
udhëzuesAxis P3364-VE 6MM
AXISP3364-VENetworkCamera

UserManual

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Axis P3364-VE 6MM këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Kamerat e sigurisë dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 8.1. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Axis P3364-VE 6MM apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Axis P3364-VE 6MM dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Axis P3364-VE 6MM t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Axis P3364-VE 6MM specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Axis P3364-VE 6MM.

Të përgjithshme
Markë Axis
Model P3364-VE 6MM | 0482-001
Produkt Kamera e sigurisë
EAN 0132018158265, 7331021001589, 0163121190224, 0803982851444, 0168141567964, 0132017840048, 0971498965808, 0115971178037, 5054484416227
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Video
Maximum resolution 1280 x 960 pixels
Video formats supported H.264,M-JPEG
Supported video modes 720p
Frame rate 25 fps
Camera
Minimum illumination 0.02 lx
Tilt angle range 0 - 170 °
Pan range 0 - 360 °
Angle of rotation 340 °
Camera shutter speed 1/24500 - 2 s
Image sensor
Sensor type CMOS
Optical sensor size 1/3 "
Lens system
Optical zoom - x
Focal length range 2.5 - 6 mm
Lens diameter 6 mm
Security
Video motion detection
Active tampering alarm
IP address filtering
Security algorithms 802.1x RADIUS,HTTPS
Password protection type
Performance
Processor model ARTPEC-4
Type IP security camera
PTZ control
Placement supported Outdoor
Day/night mode
Connectivity technology Wired
Storage
Flash memory 128 MB
Internal memory 256 MB
Built-in HDD
Card reader integrated
Compatible memory cards SD,SDHC
Night vision
Night vision
Design
Form factor Dome
Product colour Black,White
Housing material Aluminium
International Protection (IP) code IP66
Ports & interfaces
Interface RJ-45
Microphone in
Ethernet LAN (RJ-45) ports 1
Headphone outputs 1
Audio
Audio formats supported AAC,PCM
Built-in microphone
Audio detection
Network
Ethernet LAN
Cabling technology 10/100Base-T(X)
Wi-Fi
Other features
Compliance industry standards IEEE 802.3, IEEE 802.3u, IEEE 802.3af
Weight & dimensions
Width 178 mm
Depth 178 mm
Height 123 mm
Weight 1500 g
Power
Power over Ethernet (PoE)
Power consumption (typical) 12.1 W
Power source type PoE
Packaging content
Cables included LAN (RJ-45)
Manual
User guide
Mounting brackets included
Operational conditions
Operating temperature (T-T) -40 - 55 °C
Operating relative humidity (H-H) 10 - 100 %
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Axis P3364-VE 6MM më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate