Axis M1103 udhëzues

Axis M1103
8.5 · 2
PDF udhëzues
 · 76 faqe
Anglisht
udhëzuesAxis M1103

ENGLISH DEUTSCH

ITALIANO

ESPAÑOL

INSTALLATION GUIDE

FRAN
Ç
AIS
ENGLISH DEUTSCH
ITALIANO
ESPAÑOL
FRAN
Ç
AIS

AXIS M11 Series

AXIS M1103 Network Camera

AXIS M1104 Network Camera

AXIS M1113 Network Camera

AXIS M1114 Network Camera

axis_M11_series.book Page 1 Wednesday, September 1, 2010 4:09 PM

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Axis M1103 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Kamerat e sigurisë dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 8.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Axis M1103 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Axis M1103 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Axis M1103 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Axis M1103 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Axis M1103.

Të përgjithshme
Markë Axis
Model M1103 | 0329-001
Produkt Kamera e sigurisë
EAN 12951567846, 132017614861, 21111621991, 5704327834120, 5704327874133, 5704327874171, 7331021030749, 7331021030763, 7331021031807, 7331021031937, 733102103194, 7331021032347, 7331021032606, 0132017614861, 0021111621991, 0806294992904, 5054484302469, 0012304058830, 0617407547801
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Video
Video formats supported H.264
Maximum resolution 800 x 600 pixels
Frame rate 30 fps
Camera
Lens viewing angle, horizontal 66 °
Minimum illumination 1 lx
Image sensor
Sensor type CMOS
Optical sensor size 1/4 "
Security
Video motion detection
Active tampering alarm
Network
Supported network protocols IPv4/v6, HTTP, HTTPS, QoS Layer 3 DiffServ, FTP, SMTP, Bonjour, UPnP, SNMPv1/v2c/v3(MIB-II), DNS, DynDNS, NTP, RTSP, RTP, TCP, UDP, IGMP, RTCP, ICMP, DHCP, ARP, SOCKS
Power
Power over Ethernet (PoE)
Power source type PoE
Ports & interfaces
Ethernet LAN (RJ-45) ports 1
Weight & dimensions
Weight 170 g
Other features
Dimensions (WxDxH) 80 x 61 x 172 mm
Performance
Processor model ARTPEC-3
Certification EN 55022 Class B, EN 61000-3-2, EN 61000-3-3,\nEN 61000-6-1, EN 61000-6-3, EN 55024, FCC Part 15 Subpart B, Class B, ICES-003 Class B, VCCI Class B, C-tick AS/NZS, CISPR 22, KCC Class A, EN 60950-1
Storage
Flash memory 128 MB
Internal memory 128 MB
Operational conditions
Operating temperature (T-T) -20 - 50 °C
Operating relative humidity (H-H) 20 - 80 %
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Axis M1103 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate