AXA Omega Pro udhëzues

AXA Omega Pro
9.4 · 1
PDF udhëzues
 · 1 faqe
Anglisht
udhëzuesAXA Omega Pro
80 mm 50 mm
50 mm
ON-AUTO-OFF
Automatische licht/donker- en bewegingssensor
Automatic light/dark- and moving sensor
Fonction automatique par capteurs de vibration et de lumière
Automatischer Hell/Dunkel- und Bewegungssensor
1
2 2

Omega II

Automatisch LED batterij achterlicht voor bagagedrager (rood)
Automatic LED battery rear light for luggage carrier (red)
LED éclairage arrière à piles automatique pour porte-bagages (rouge)
LED Batterie Gepäckträgerrücklicht mit Auto-funktion (Rot)
INHOUD VERPAKKING
CONTENTS PACKAGING
FOURNITURE
LIEFERUMFANG
MONTAGE
MOUNTING
ASSEMBLEE
MONTAGE
BEDIENING
OPERATION
L' E X P L O I TAT I O N
BEDIENUNG
BATTERIJEN VERVANGEN
BATTERY CHANGE
CHANGEMANT DE PILES
BATTERIEWECHSEL
AA
OPTIE
OPTION
OPTION
OPTION
37-538
1

Omega Pro

Automatisch LED batterij achterlicht voor bagagedrager (transparant)
Automatic LED battery rear light for luggage carrier (tranparent)
LED éclairage arrière à piles automatique pour porte-bagages (tranparente)
LED Batterie Gepäckträgerrücklicht mit Auto-funktion (Transparent)
2
1 2
PRODUCT INFORMATIE/PRODUCT INFORMATION/L’INFORMATION DE PRODUIT/PRODUKT INFORMATION
Productwijzigingen voorbehouden/Product modification reserved/Modification apportées au produit/Produktänderungen vorbehalten
Stenman Holland B.V. P.O. Box 47 NL-3900 AA Veenendaal www.axa-stenman.com
GARANTIE
AXA garandeert de eerste koper een garantietermijn van 2 jaar na aankoopatum.
WARRANTY
AXA guarantees the original buyer a warranty period of 2 years after date of purchase.
GARANTIE
AXA garantit l’acheteur original une période de garantie de 2 ans après la date d’achat.
GEWÄHRLEISTUNG
AXA garantiert dem Erstkäufer eine Garantie von 2 Jahren nach Kaufdatum.

Omega

Omega II/Omega Pro

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për AXA Omega Pro këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Llambat e biçikletave dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 9.4. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me AXA Omega Pro apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me AXA Omega Pro dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të AXA Omega Pro t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

AXA Omega Pro specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të AXA Omega Pro.

Të përgjithshme
Markë AXA
Model Omega Pro
Produkt Llambë biçikletash
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth AXA Omega Pro më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate