AVM Fritz! Wlan Repeater 300E udhëzues

AVM Fritz! Wlan Repeater 300E
8.5 · 4
PDF udhëzues
 · 41 faqe
Anglisht
udhëzuesAVM Fritz! Wlan Repeater 300E
891186001

FRITZ!WLAN

Repeater 300E

Configuring
and Operating

Shikoni udhëzuesin për AVM Fritz! Wlan Repeater 300E këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori përsëritës të wi -fi dhe është vlerësuar nga 4 njerëzit me një mesatare prej 8.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me AVM Fritz! Wlan Repeater 300E apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me AVM dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të AVM t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

AVM Fritz! Wlan Repeater 300E është një pajisje e rrjetit WiFi që ofron zgjerimin e shtrirjes së sinjalit të internetit. Si një Repeater WiFi, ajo shërben si një pikë qasjeje për të përmirësuar rrjedhën e internetit në zone të mbuluara me ndërprerje sinjali. AVM Fritz! Wlan Repeater 300E është i dizajnuar në mënyrë që të përdoret në rrjetët e brendshme dhe të jashtme me një shtrirje prej 300 Mbps dhe nuk kërkon një rrjet me kabllo. Pajisja mund të përdoret me shumë pajisje të ndryshme të rrjetit si Blu-ray players, televizorë dhe laptop. Ka një kufizim të distancës në mes të saj dhe pikës së aksesit të rrjetit tuaj, bëhet kthjelluese dhe e dukshme si një LED diellorë, gjë që e bën të lehtë marrjen e sinjalit të ndërprerë dhe e bën të përshtatshme për ambiente me ndërprerje sinjali. AVM Fritz! Wlan Repeater 300E është lehtë për tu konfiguruar dhe kontrolluar përmes një nëngrupi të letërsisë anglisht të përfshirë në manualin e përdorimit. Pavarësisht se ajo është një zhvillim i vjetëruar, ajo mbetet një zgjidhje efektive dhe e përfitueshme për zgjerimin e shtrirjes së sinjalit të internetit në shtëpitë ose zyratë e ndryshme.

Të përgjithshme
AVM
Fritz! Wlan Repeater 300E
përsëritës wifi
4023125024993, 4023125025006
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth AVM Fritz! Wlan Repeater 300E më poshtë.

Cili është ndryshimi midis një ruteri dhe një modemi?

Një modem siguron lidhjen në internet përmes ofruesit të internetit. Një ruter pastaj shpërndan sinjalin e internetit në pajisjet e lidhura me routerin.

Nga se varet shpejtësia e shkarkimit në internet?

Shpejtësia e shkarkimit në internet varet nga lloji i lidhjes që keni. Nëse keni një lidhje 25 Mb/s kjo do të thotë që teorikisht duhet të jeni në gjendje të shkarkoni 25 MB në sekondë.

A është rrezatimi WIFI i dëmshëm?

WIFI është një sinjal radio frekuence në formën e rrezatimit jo-jonizues. Ky rrezatim nuk mund të dëmtojë qelizat dhe indet dhe për këtë arsye nuk është i dëmshëm për shëndetin e njeriut.

A është udhëzuesi i AVM Fritz! Wlan Repeater 300E në dispozicion në Shqiptar?

Fatkeqësisht, ne nuk kemi udhëzues për AVM Fritz! Wlan Repeater 300E në dispozicion në Shqiptar. Ky udhëzues është i disponueshëm në Anglisht.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate