ASSMANN Electronic Spectro II udhëzues

ASSMANN Electronic Spectro II
6.6 · 1
PDF udhëzues
 · 12 faqe
Anglisht
udhëzuesASSMANN Electronic Spectro II

Spectro II LED Bluetooth

®

Speaker

Manual

33048

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për ASSMANN Electronic Spectro II këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Vatra dhe stacione docking dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.6. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me ASSMANN Electronic Spectro II apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me ASSMANN Electronic Spectro II dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të ASSMANN Electronic Spectro II t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

ASSMANN Electronic Spectro II specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të ASSMANN Electronic Spectro II.

Të përgjithshme
Markë ASSMANN Electronic
Model Spectro II | 33048
Produkt Vatër / stacion docking
EAN 4054007330482
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Design
Product colour Black
International Protection (IP) code IPX4
Protection features Water resistant
Housing material Rubber
Product type -
Product design Cube
Ports & interfaces
Connectivity technology Wired & Wireless
Bluetooth version 4.0
AUX in
Bluetooth
Near Field Communication (NFC)
3.5 mm connector
Performance
Built-in microphone
Recommended usage Universal
Power
Power source type Battery
Battery capacity 2200 mAh
USB charging
Audio
RMS rated power 5 W
Weight & dimensions
Depth 90 mm
Width 90 mm
Height 45 mm
Weight 250 g
Packaging content
Cables included Audio (3.5mm),USB
Other features
Manual
Loudspeakers
Audio output channels - channels
Number of speakers 1
Number of drivers 1
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth ASSMANN Electronic Spectro II më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate