Approx APPOM24RVL udhëzues

Approx APPOM24RVL
7.5 · 1
PDF udhëzues
 · 24 faqe
Anglisht
udhëzuesApprox APPOM24RVL

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Approx APPOM24RVL këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Mice dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Approx APPOM24RVL apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Approx APPOM24RVL dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Approx APPOM24RVL t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Approx APPOM24RVL specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Approx APPOM24RVL.

Të përgjithshme
Markë Approx
Model APPOM24RVL
Produkt Mouse
EAN 8435099509882
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Mouse
Device interface RF Wireless
Buttons quantity -
Movement detection technology Optical
Movement resolution 1600 DPI
Scroll
null
System requirements
Mac operating systems supported
Other features
Compatible operating systems Windows XP, Vista, 7
Minimum system requirements USB
Mouse dimensions (WxDxH) 65 x 95 x 30 mm
Weight & dimensions
Weight - g
Power
Battery type AA
Battery technology Alkaline
Number of batteries supported 1
Ergonomics
Wireless range 10 m
Design
Material Plastic
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Approx APPOM24RVL më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate