Apple MacBook Pro 15,4" Retina ME664N/A udhëzues

Apple MacBook Pro 15,4" Retina ME664N/A
7.5 · 1
PDF udhëzues
 · 144 faqe
Anglisht
udhëzuesApple MacBook Pro 15,4" Retina ME664N/A

MacBook Pro

User’s Guide

Includes setup, expansion,
and troubleshooting
information for your
MacBook Pro computer

Shikoni udhëzuesin për Apple MacBook Pro 15,4" Retina ME664N/A këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori laptopë dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Apple MacBook Pro 15,4" Retina ME664N/A apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Apple dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Apple t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Apple
MacBook Pro 15,4" Retina ME664N/A
laptop
885909735471
Anglisht
Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Apple MacBook Pro 15,4" Retina ME664N/A më poshtë.

Nga se varet shpejtësia e shkarkimit në internet?

Shpejtësia e shkarkimit në internet varet nga lloji i lidhjes që keni. Nëse keni një lidhje 25 Mb/s kjo do të thotë që teorikisht duhet të jeni në gjendje të shkarkoni 25 MB në sekondë.

Cilat dimensione të ekranit ka laptop i imi?

Madhësia laptop zakonisht shprehet në inç, 1 inç është 2.54 centimetra. Madhësia është madhësia diagonale laptop, kështu që ju matni ekranin nga poshtë majtas dhe lart majtas djathtas.

Çfarë është HDMI?

HDMI qëndron për ndërfaqe multimediale me definicion të lartë. Një kabllo HDMI përdoret për të transportuar sinjale audio dhe video midis pajisjeve.

Si mund ta pastroj më së miri laptop time?

Një leckë pak e lagur pastrimi ose një leckë e butë pa pluhur funksionon më së miri për të hequr gjurmët e gishtërinjve. Pluhuri në vendet e vështira për t'u arritur hiqet më së miri me ajër të ngjeshur.

Si ta pastroj tastierën?

Mbajeni tastierën me kokë poshtë dhe përdorni një kanaçe me ajër të ngjeshur për të hequr papastërtitë. Çelësat madje mund të pastrohen me një leckë të lagur.

Çfarë është bluetooth?

Bluetooth është një mënyrë për të shkëmbyer të dhëna midis pajisjeve elektronike përmes valëve të radios. Distanca midis dy pajisjeve që shkëmbejnë të dhëna në shumicën e rasteve mund të jetë jo më shumë se dhjetë metra.

A është udhëzuesi i Apple MacBook Pro 15,4" Retina ME664N/A në dispozicion në Shqiptar?

Fatkeqësisht, ne nuk kemi udhëzues për Apple MacBook Pro 15,4" Retina ME664N/A në dispozicion në Shqiptar. Ky udhëzues është i disponueshëm në Anglisht.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate