Apple iPad 2 udhëzues

Apple iPad 2
8.5 · 2
PDF udhëzues
 · 198 faqe
Anglisht
udhëzuesApple iPad 2
iPad
User Guide
For iOS 4.3 Software

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Apple iPad 2 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Tableta dhe është vlerësuar nga 2 njerëzit me një mesatare prej 8.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Apple iPad 2 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Apple iPad 2 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Apple iPad 2 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Apple iPad 2 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Apple iPad 2.

Të përgjithshme
Markë Apple
Model iPad 2 | MC989LL/A
Produkt Tablet
EAN 885909464517
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Apple iPad 2 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate