Alecto DBX-83 udhëzues

Alecto DBX-83
7.3 · 1
PDF udhëzues
 · 12 faqe
Anglisht
udhëzuesAlecto DBX-83

DBX-83

USER’S MANUAL

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Alecto DBX-83 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Monitorues Foshnje dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Alecto DBX-83 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Alecto DBX-83 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Alecto DBX-83 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Alecto DBX-83 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Alecto DBX-83.

Të përgjithshme
Markë Alecto
Model DBX-83 | DBX-83
Produkt Monitor për foshnje
EAN 8712412096152, 8712412562268
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Performance
Channels quantity 8 channels
Clock function
Maximum range 3000 m
Frequency range 446.00625 - 446.09375 MHz
Smartphone support -
Type -
Design
Product colour Blue,Grey,White
Display type LCD
Built-in display
Night-light
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Alecto DBX-83 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate