AEG HR 5625 udhëzues

AEG HR 5625
6.8 · 1
PDF udhëzues
 · 86 faqe
Anglisht
udhëzuesAEG HR 5625
Bedienungsanleitung/Garantie 04
Gebruiksaanwijzing 14
Mode d’emploi 21
Instrucciones de servicio 28
Istruzioni per l’uso 35
Instruction Manual 42
Instrukcja obsługi/Gwarancja 49
Használati utasítás 57
Інструкція з експлуатації
64
Руководство по эксплуатации
71
83
D Herrenrasierer
NL Scheerapparaat voor mannen
F Rasoir Pour Homme
E Afeitadora
I Rasoio maschile
GB Shaver for men
PL Golarka dla mężczyzn
H Férfi borotva
UA
Чоловіча електробритва
RUS
Бритва для мужчин
AR

HERRENRASIER

HR 5625

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për AEG HR 5625 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Rroje dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.8. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me AEG HR 5625 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me AEG HR 5625 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të AEG HR 5625 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

AEG HR 5625 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të AEG HR 5625.

Të përgjithshme
Markë AEG
Model HR 5625 | 520625
Produkt Rroje
EAN 4015067206254
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Design
Product colour Grey
Packaging content
Cleaning brush
Power
Rechargeable
Mains power
Battery operated
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth AEG HR 5625 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate