Adler AD 6406 udhëzues

Adler AD 6406
5.5 · 1
PDF udhëzues
 · 48 faqe
Anglisht
udhëzuesAdler AD 6406
1

AD 6406

(HR) upute za uporabu - 30 (SV) instruktionsbok - 33
(DK) brugsanvisning - 40 (UA) інструкція з експлуатації - 41
(SR) Корисничко упутство - 38 (SK) Používateľská príručka - 35
(AR) تﺎﻣﯾﻠﻌﺗﻟا لﯾﻟد - 43
(GB) user manual - 3 (DE) bedienungsanweisung - 4
(PT) manual de serviço - 9 (LT) naudojimo instrukcija - 11
(FR) mode d'emploi - 6 (ES) manual de uso - 8
(LV) lietošanas instrukcija - 13 (EST) kasutusjuhend - 14
(HU) felhasználói kézikönyv - 19 (BS) upute za rad - 17
(RO) Instrucţiunea de deservire - 16 (CZ) návod k obsluze - 21
(RU) инструкция обслуживания - 24 (GR) οδηγίες χρήσεως - 26
(MK) упатство за корисникот - 22 (NL) handleiding - 27
(SL) navodila za uporabo - 29 (FI) manwal ng pagtuturo - 32
(PL) instrukcja obsługi - 46 (IT) istruzioni operative - 36

Shikoni udhëzuesin për Adler AD 6406 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori tenxhere orizi dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Adler AD 6406 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Adler dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Adler t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Të përgjithshme
Adler
AD 6406 | AD 6406
tenxhere orizi
5908256835696
Anglisht
Udhëzues përdoruesi (PDF)
Power
Power1000 W
AC input voltage220-240 V
AC input frequency50 Hz
Features
Bowl capacity1.5 L
Removable bowl
Keep warm function
Product colourBlack, Stainless steel
Indication light
Weight & dimensions
Width2100 mm
Package weight2500 g
Package width265 mm
Package depth265 mm
Package height255 mm
Packaging content
Measuring cup
tregoni më shumë

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Adler AD 6406 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate