Abus FUMK50000B udhëzues

Abus FUMK50000B
6.2 · 1
PDF udhëzues
 · 76 faqe
Anglisht
udhëzuesAbus FUMK50000B
BOM - No. 12443335
Funköffnungsmelder
Installationsanleitung
Radio-controlled opening detector
Installation Guide
Détecteur d’ouverture sans fil
Instructions d’installation
Draadloze openingsmelder
Installatie-instructies
Radiorilevatore di apertura
Guida di installazione
Trådløs åbningsmelder
Installationsvejledning
Radiowa czujka otwarcia
Instrukcja instalacji
FUMK50000W/B
FUMK50010W/B

PL

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Abus FUMK50000B këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Derë / sensorët e dritareve dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.2. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Abus FUMK50000B apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Abus FUMK50000B dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Abus FUMK50000B t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Abus FUMK50000B specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Abus FUMK50000B.

Të përgjithshme
Markë Abus
Model FUMK50000B
Produkt Dyer / seonsor dritareje
EAN 4043158057669
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Features
Product colour Brown
Housing material ABS synthetics
Connectivity technology -
Operating frequency 868.6625 MHz
Ambient temperature (min) -10 °C
Ambient temperature (max) 55 °C
Interface -
Power
Battery technology Lithium
Battery type CR2
Number of batteries supported 1
Weight & dimensions
Width 33 mm
Depth 29 mm
Height 89 mm
Weight 50 g
Packaging content
Manual
Technical details
Product colour Brown
Housing material ABS synthetics
Operating frequency 868.6625 MHz
Battery technology Lithium
Battery type CR2
Number of batteries supported 1
Width 33 mm
Depth 29 mm
Height 89 mm
Weight 50 g
Interface -
Manual
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Abus FUMK50000B më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate