Abus FUGB50000 udhëzues

Abus FUGB50000
9.1 · 1
PDF udhëzues
 · 71 faqe
Anglisht
udhëzuesAbus FUGB50000
1
Wireless glass breakage detector
Détecteur de bris de glace radio
Radiorilevatore rottura vetri
Draadloze glasbreukmelder
Trådløs glasbrudsdetektor
Radiowa czujka stłuczkowa
FUGB50000
12443339
Secvest Funk-Glasbruchmelder

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Abus FUGB50000 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Derë / sensorët e dritareve dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 9.1. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Abus FUGB50000 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Abus FUGB50000 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Abus FUGB50000 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Abus FUGB50000 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Abus FUGB50000.

Të përgjithshme
Markë Abus
Model FUGB50000
Produkt Dyer / seonsor dritareje
EAN 4043158057713
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Features
Product colour White
Housing material ABS synthetics
Connectivity technology -
Operating frequency 868.6625 MHz
Maximum indoor range 9 m
Ambient temperature (min) -10 °C
Ambient temperature (max) 55 °C
Interface -
Power
Battery technology Lithium
Battery type CR2
Number of batteries supported 1
Weight & dimensions
Width 108 mm
Depth 43 mm
Height 80 mm
Weight 140 g
Packaging content
Manual
Technical details
Product colour White
Housing material ABS synthetics
Operating frequency 868.6625 MHz
Battery technology Lithium
Battery type CR2
Number of batteries supported 1
Width 108 mm
Depth 43 mm
Height 80 mm
Weight 140 g
Interface -
Manual
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Abus FUGB50000 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate