Abus FUEM50000 udhëzues

Abus FUEM50000
7.4 · 1
PDF udhëzues
 · 75 faqe
Anglisht
udhëzuesAbus FUEM50000
1
Funk-Erschütterungsmelder
Wireless vibration detector
Détecteur de choc radio
Rilevatore d’urti via radio
Draadloze trillingsmelder
Trådløs vibrationsmelder
Radiowa czujka wstrząsowa
FUEM50000
12443340

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Abus FUEM50000 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Detektorë lëvizjeje dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.4. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Abus FUEM50000 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Abus FUEM50000 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Abus FUEM50000 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Abus FUEM50000 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Abus FUEM50000.

Të përgjithshme
Markë Abus
Model FUEM50000
Produkt Detektor lëvizjeje
EAN 4043158057720
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Security
Operating frequency 868.6625 MHz
Connectivity technology -
Sensor type -
Other features
Maximum range 100 m
Dimensions (WxDxH) 30 x 118 x 27 mm
Power
Battery technology Lithium
Battery type CR2
Number of batteries supported 1
Weight & dimensions
Weight 50 g
Features
Housing material ABS synthetics
Product colour White
Certification INCERT, VSÖ, NCP
Operational conditions
Operating temperature (T-T) -10 - 55 °C
Technical details
Operating frequency 868.6625 MHz
Sensor type -
Maximum range 100 m
Battery technology Lithium
Battery type CR2
Number of batteries supported 1
Dimensions (WxDxH) 30 x 118 x 27 mm
Weight 50 g
Housing material ABS synthetics
Operating temperature (T-T) -10 - 55 °C
Product colour White
Certification INCERT, VSÖ, NCP
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Abus FUEM50000 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate