Abus FUBW50021 udhëzues

Abus FUBW50021
9.1 · 1
PDF udhëzues
 · 110 faqe
Anglisht
udhëzuesAbus FUBW50021
1

Funk-Außenbewegungsmelder PIR

[DE] Bedienungsanleitung ..................................... 1

Wireless PIR outdoor motion detector

[UK] User manual ................................................ 19

Détecteur de mouvement extérieur PIR sans fil

[FR] Notice d’utilisation ........................................ 37

Draadloze bewegingsmelder PIR

[NL] Handleiding .................................................. 56

Trådløs udendørs bevægelsesføler PIR

[DK] Betjeningsvejledning .................................... 74

Radiowa zewnętrzna czujka ruchu PIR

[PL] Instrukcja obsługi ......................................... 92
FUBW50020

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Abus FUBW50021 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Detektorë lëvizjeje dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 9.1. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Abus FUBW50021 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Abus FUBW50021 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Abus FUBW50021 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Abus FUBW50021 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Abus FUBW50021.

Të përgjithshme
Markë Abus
Model FUBW50021
Produkt Detektor lëvizjeje
EAN 4043158057782
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Security
Operating frequency 868 MHz
Connectivity technology -
Sensor type Passive infrared (PIR) sensor
Other features
Maximum range 100 m
Dimensions (WxDxH) 155 x 120 x 115 mm
Weight & dimensions
Weight 750 g
Features
International Protection (IP) code IP55
Housing material Polyethylene
Product colour White
Packaging data
Package weight 880 g
Operational conditions
Operating temperature (T-T) -20 - 55 °C
Technical details
Operating frequency 868 MHz
Sensor type Passive infrared (PIR) sensor
Maximum range 100 m
Dimensions (WxDxH) 155 x 120 x 115 mm
Weight 750 g
International Protection (IP) code IP55
Housing material Polyethylene
Package weight 880 g
Operating temperature (T-T) -20 - 55 °C
Product colour White
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Abus FUBW50021 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate