Abus FUBW50020 udhëzues

Abus FUBW50020
6.2 · 1
PDF udhëzues
 · 110 faqe
Anglisht
udhëzuesAbus FUBW50020
1

Funk-Außenbewegungsmelder PIR

[DE] Bedienungsanleitung ..................................... 1

Wireless PIR outdoor motion detector

[UK] User manual ................................................ 19

Détecteur de mouvement extérieur PIR sans fil

[FR] Notice d’utilisation ........................................ 37

Draadloze bewegingsmelder PIR

[NL] Handleiding .................................................. 56

Trådløs udendørs bevægelsesføler PIR

[DK] Betjeningsvejledning .................................... 74

Radiowa zewnętrzna czujka ruchu PIR

[PL] Instrukcja obsługi ......................................... 92
FUBW50020

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Abus FUBW50020 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Detektorë lëvizjeje dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6.2. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Abus FUBW50020 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Abus FUBW50020 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Abus FUBW50020 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Abus FUBW50020 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Abus FUBW50020.

Të përgjithshme
Markë Abus
Model FUBW50020
Produkt Detektor lëvizjeje
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Security
Operating frequency 868 MHz
Connectivity technology Wireless
Sensor type Passive infrared (PIR) sensor
Other features
Maximum range 30 m
Dimensions (WxDxH) 155 x 115 x 120 mm
Power
Battery life 2 year(s)
Weight & dimensions
Weight 880 g
Features
Mounting type Wall
International Protection (IP) code IP55
Detection angle 70 °
Product colour Silver,White
Operational conditions
Operating temperature (T-T) -20 - 55 °C
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Abus FUBW50020 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate