Abus FUBW50010 udhëzues

Abus FUBW50010
6 · 1
PDF udhëzues
 · 85 faqe
Anglisht
udhëzuesAbus FUBW50010
1
FUBW50010
12443338
Wireless motion sensor PET
Détecteur de mouvement radio PET
Draadloze bewegingsmelder PET
Trådløs bevægelsesmelder PET
Rilevatore di movimento via radio PET
Radiowa czujka ruchu (niewrażliwa na zwierzęta)

Funk-Bewegungsmelder PET

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Abus FUBW50010 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Detektorë lëvizjeje dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 6. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Abus FUBW50010 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Abus FUBW50010 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Abus FUBW50010 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Abus FUBW50010 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Abus FUBW50010.

Të përgjithshme
Markë Abus
Model FUBW50010
Produkt Detektor lëvizjeje
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Security
Operating frequency 868.6625 MHz
Connectivity technology -
Sensor type Passive infrared (PIR) sensor
Other features
Maximum range 100 m
Dimensions (WxDxH) 81 x 73 x 47 mm
Power
Battery technology Lithium
Battery type AA
Weight & dimensions
Weight 140 g
Features
Housing material ABS synthetics
Product colour White
Operational conditions
Operating temperature (T-T) -10 - 55 °C
Technical details
Operating frequency 868.6625 MHz
Sensor type Passive infrared (PIR) sensor
Maximum range 100 m
Battery technology Lithium
Battery type AA
Dimensions (WxDxH) 81 x 73 x 47 mm
Weight 140 g
Housing material ABS synthetics
Operating temperature (T-T) -10 - 55 °C
Product colour White
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Abus FUBW50010 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate