Abus FUBW50000 udhëzues

Abus FUBW50000
9.3 · 1
PDF udhëzues
 · 87 faqe
Anglisht
udhëzuesAbus FUBW50000
1

Funk-Bewegungsmelder

Wireless motion sensor
Détecteur de mouvement radio
Draadloze bewegingsmelder
Trådløs bevægelsesmelder
Rilevatore di movimento via radio
Radiowa czujka ruchu
FUBW50000
12443337

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Abus FUBW50000 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Detektorë lëvizjeje dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 9.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Abus FUBW50000 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Abus FUBW50000 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Abus FUBW50000 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Abus FUBW50000 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Abus FUBW50000.

Të përgjithshme
Markë Abus
Model FUBW50000
Produkt Detektor lëvizjeje
EAN 4043158057690
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Security
Operating frequency 868.6625 MHz
Connectivity technology Wireless
Sensor type Infrared sensor
Other features
Maximum range 15 m
Dimensions (WxDxH) 73 x 47 x 81 mm
Power
Battery technology Lithium
Battery type AA
Operational conditions
Operating temperature (T-T) -10 - 55 °C
Features
Product colour White
Certification INCERT, VSÖ, F&P, NCP
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Abus FUBW50000 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate