Abus FUBW30000 udhëzues

Abus FUBW30000
9.7 · 1
PDF udhëzues
 · 2 faqe
Universal
udhëzuesAbus FUBW30000
5IN2299

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Abus FUBW30000 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Detektorë lëvizjeje dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 9.7. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Universal. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Abus FUBW30000 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Abus FUBW30000 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Abus FUBW30000 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Abus FUBW30000 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Abus FUBW30000.

Të përgjithshme
Markë Abus
Model FUBW30000
Produkt Detektor lëvizjeje
EAN 4003318372056
Gjuha Universal
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Security
Operating frequency 868.65 MHz
Connectivity technology Wireless
Sensor type Infrared sensor
Other features
Maximum range 300 m
Dimensions (WxDxH) 60 x 47 x 106 mm
Power
Battery technology Lithium
Battery type CR123A
Input voltage 3 V
Number of batteries supported 1
Power consumption 0.01 mA
Weight & dimensions
Weight 1 g
Features
Mounting type Wall
Product colour White
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Abus FUBW30000 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate