Abus FUBE50014 udhëzues

Abus FUBE50014
8.1 · 1
PDF udhëzues
 · 72 faqe
Anglisht
udhëzuesAbus FUBE50014
FUBE50014 BEDIENUNGSANLEITUNG
FUBE50014
[UK] User Guide ............................ 12
[FR] Notice d’utilisation .................. 22
[NL] Gebruikershandleiding ........... 31
[DK] Betjeningsvejledning ............. 40
[ES] Manual de instrucciones ........ 49
12816314

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Abus FUBE50014 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Telekomandë dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 8.1. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Abus FUBE50014 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Abus FUBE50014 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Abus FUBE50014 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Abus FUBE50014 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Abus FUBE50014.

Të përgjithshme
Markë Abus
Model FUBE50014
Produkt Telekomanda
EAN 4043158069266
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Weight & dimensions
Width 36 mm
Depth 17 mm
Height 62 mm
Weight 30 g
Battery
Battery type CR2450
Battery voltage 3 V
Built-in battery -
Performance
Number of devices supported -
Operating frequency 868.6625 MHz
Maximum range 200 m
Languages support DEU,ENG,ESP,FRE,ITA,POL,SWE
Certification VdS
LED indicators
Display
Built-in display
Design
Input type Press buttons
Backlight buttons
Interface IR Wireless
Product colour Black
Remote control proper use Security system
Housing material Acrylonitrile butadiene styrene (ABS)
Brand compatibility ABUS
Operational conditions
Operating temperature (T-T) -10 - 40 °C
Packaging content
Batteries included
Quick start guide
Packaging data
Quantity per pack 1 pc(s)
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Abus FUBE50014 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate