Abus FUBE50013 udhëzues

Abus FUBE50013
5.1 · 1
PDF udhëzues
 · 62 faqe
Anglisht
udhëzuesAbus FUBE50013

FUBE50013 BEDIENUNGSANLEITUNG

FUBE50013

[UK] User Guide .............................. 9

[FR] Notice d’utilisation .................. 17
[NL] Gebruikershandleiding ........... 25

[DK] Betjeningsvejledning ............. 33

[PL] Instrukcja obsługi ................... 41
12566994

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Abus FUBE50013 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Telekomandë dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.1. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Abus FUBE50013 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Abus FUBE50013 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Abus FUBE50013 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Abus FUBE50013 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Abus FUBE50013.

Të përgjithshme
Markë Abus
Model FUBE50013
Produkt Telekomanda
EAN 4043158064797
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Weight & dimensions
Width 36.2 mm
Depth 62 mm
Height 17 mm
Weight 35 g
Performance
LED indicators
Frequency band 0.868 GHz
Certification VdS (H 114001)
Maximum range 30 m
Battery
Built-in battery
Battery type CR2450
Battery life (max) 17280 h
Battery voltage 3 V
Design
Input type Press buttons
Interface RF Wireless
Housing material ABS synthetics
Remote control proper use Security system
Buttons quantity 4
Product colour Black
Operational conditions
Operating temperature (T-T) -10 - 40 °C
Operating relative humidity (H-H) 0 - 75 %
Display
Built-in display
Packaging content
Manual
Batteries included
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Abus FUBE50013 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate