Abus FUBE50012 udhëzues

Abus FUBE50012
5.2 · 1
PDF udhëzues
 · 62 faqe
Anglisht
udhëzuesAbus FUBE50012
FUBE50012 BEDIENUNGSANLEITUNG
FUBE50012
[UK] User Guide .............................. 9
[FR] Notice d’utilisation .................. 17
[NL] Gebruikershandleiding ........... 25
[DK] Betjeningsvejledning ............. 33
[PL] Instrukcja obsługi ................... 41
12493320

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për Abus FUBE50012 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Telekomandë dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.2. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me Abus FUBE50012 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Indeksi

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me Abus FUBE50012 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të Abus FUBE50012 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

Abus FUBE50012 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të Abus FUBE50012.

Të përgjithshme
Markë Abus
Model FUBE50012
Produkt Telekomanda
EAN 4043158056822
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Design
Interface -
Product colour Black
Remote control proper use Security system
Housing material ABS synthetics
Input type Press buttons
Display
Built-in display
Display LED
Performance
Number of devices supported -
Maximum range 200 m
Frequency band 0.868 GHz
Certification VdS (H 114001)
Battery
Rechargeable
Battery technology -
Battery type CR2450
Battery life (max) 17531 h
Battery voltage 3 V
Weight & dimensions
Width 362 mm
Depth 62 mm
Height 17 mm
Weight 30 g
Operational conditions
Operating temperature (T-T) -10 - 40 °C
Operating relative humidity (H-H) 0 - 75 %
Packaging content
Batteries included
Manual
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth Abus FUBE50012 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate