3M WX36 udhëzues

3M WX36
7.5 · 1
PDF udhëzues
 · 1 faqe
Anglisht
udhëzues3M WX36
3M

Digital Projector X31/X36/WX36/X46

Litho in China© 2010 3M. All Rights Reserved78-6971-1537-2 Rev. BQR79942
3
USB storage deviceMicrophone systemSpeakersZLWKDQDPSOL¿HUMonitor
MIC
HDMI
USB
TYPE B
USB
TYPE A
DC5V 0.5A
LAN
COMPUTER IN1
COMPUTER
IN2
VIDEO
S-VIDEO CONTROL
MONITOR OUT
AUDIO
OUT
IN3
IN1
IN2
L
R
L
R
Y
Cb/Pb
Cr/Pr
R
L
RGB IN
MIC
HDMI
USB
TYPE B
USB
TYPE A
DC5V 0.5A
LAN
COMPUTER IN1
COMPUTER
IN2
VIDEO
S-VIDEO CONTROL
MONITOR OUT
AUDIO
OUT
IN3
IN1
IN2
L
R
L
R
Y
Cb/Pb
Cr/Pr
RS-232C
LAN
Access pointComputer
COMPUTER IN 1 Æ COMPUTER IN 2 Æ LAN Æ
USB TYPE A Æ USB TYPE B Æ HDMI Æ
COMPONENT (Y, Cb/Pb, Cr/Pr) Æ S-VIDEO Æ VIDEO
R
L
COMPONENTCb/Pb
Y
Cr/PrAUDIO
OUT
MIC
HDMI
USB
TYPE B
USB
TYPE ADC5V 0.5A
LAN
COMPUTER IN1COMPUTER
IN2
VIDEOS-VIDEO CONTROLMONITOR OUTAUDIO
OUT
IN3
IN1
IN2
L
R
L
R
Y
Cb/PbCr/Pr
HDMI
R
L
R
L
VIDEOS-VIDEOAUDIO
OUT
AUDIO
OUT
AUDIO
OUT
USB
$
DISPLAYRS-232C
VCR/DVD/Blu-ray Disc
player
Computer

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për 3M WX36 këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Video projektorë dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 7.5. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me 3M WX36 apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me 3M WX36 dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të 3M WX36 t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

3M WX36 specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të 3M WX36.

Të përgjithshme
Markë 3M
Model WX36 | WX36
Produkt Video projektor
EAN 0078923677203, 0051125633802
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth 3M WX36 më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate