3M MT16H21FWS5E-580SV udhëzues

3M MT16H21FWS5E-580SV
5.3 · 1
PDF udhëzues
 · 198 faqe
Anglisht
udhëzues3M MT16H21FWS5E-580SV
WS SportTac, WS5,
WS Workstyle

Udhëzues

Shikoni udhëzuesin për 3M MT16H21FWS5E-580SV këtu, falas. Ky udhëzues hyn në kategori Kufje dhe është vlerësuar nga 1 njerëzit me një mesatare prej 5.3. Ky udhëzues është i disponueshëm në gjuhët e mëposhtme: Anglisht. A keni ndonjë pyetje në lidhje me 3M MT16H21FWS5E-580SV apo keni nevojë për ndihmë? Bëni pyetjen tuaj këtu

Keni nevojë për ndihmë?

A keni një pyetje në lidhje me 3M MT16H21FWS5E-580SV dhe përgjigja nuk është në udhëzues? Bëni pyetjen tuaj këtu. Jepni një përshkrim të qartë dhe gjithëpërfshirës të çështjes dhe pyetjes suaj. Sa më mirë të përshkruhet problemi dhe pyetja juaj, aq më e lehtë është për zotëruesit e tjerë të 3M MT16H21FWS5E-580SV t'ju japin një përgjigje të mirë.

Numri i pyetjeve: 0

3M MT16H21FWS5E-580SV specifikimet

Më poshtë do të gjeni specifikimet e produktit dhe specifikimet udhëzuese të 3M MT16H21FWS5E-580SV.

Të përgjithshme
Markë 3M
Model MT16H21FWS5E-580SV
Produkt Kufje
EAN 7318640054080
Gjuha Anglisht
Lloji i skedarit Udhëzuesi i përdoruesit (PDF)
Performance
Headset type Binaural
Product colour Black
Wearing style Head-band
Certification CE EN352-1, EN352-4, EN352-6, EN352-8, EMC 2004/108/EC, R&TTE EN301489-1/-17, EN 300 328, EN 60950
Recommended usage -
Product type Headset
Packaging content
Quantity 1
Cables included Audio (3.5mm)
Charger
Quick start guide
Other features
Power supply input frequency 50 - 60 Hz
Microphone cartridge 6 mm
Ports & interfaces
Wireless range 10 m
Bluetooth version 2.1+EDR
Bluetooth profiles A2DP,AVRCP
Connectivity technology Wired & Wireless
Bluetooth
3.5 mm connector
Headphones
Ear coupling -
Impedance 100 Ω
Driver unit 27 mm
Headphone frequency - Hz
Magnet type -
Battery
Battery technology Nickel-Metal Hydride (NiMH)
Number of batteries supported 2
Weight & dimensions
Weight 352 g
Packaging data
Package width 245 mm
Package depth 153 mm
Package height 113 mm
Package weight 800 g
Operational conditions
Operating temperature (T-T) -20 - 55 °C
Storage temperature (T-T) -55 - 55 °C
Microphone
Microphone frequency - Hz
tregoni më shumë

Pyetje të Shpeshta

Nuk mund ta gjeni përgjigjen e pyetjes suaj në udhëzues? Ju mund të gjeni përgjigjen e pyetjes suaj te Pyetje dhe Përgjigje të Shpeshta rreth 3M MT16H21FWS5E-580SV më poshtë.

A nuk është listuar pyetja juaj? Bëni pyetjen tuaj këtu

Nuk ka rezultate